سئو و بهینه سازی

اسپم اسکور یا Spam Score چیست؟ (اسپم سایت)

اسپم سایت چیست؟

ایجاد اسپم در سایت یک تهدید امنیتی بزرگ برای محتوا و رتبه بندی وب سایت به حساب می آید و اعتبار و ارزش سایت را کاهش می دهد.

اسپم (Spam) چیست ؟

به هر گونه اقدام و عمل غیر مجازی که از طریق آن سعی می شود رتبه سایت را ارتقا بدهند اسپم می گویند.چگونه؟

مثلا : انتشار بیش اندازه محتوای بی ربط، ایجاد لینک های خراب و مخفی در سایت، ارسال ایمیل تبلیغاتی بدون اینکه مخاطبان درخواست کرده باشند به صورت متعدد برای حجم بالایی از افراد فرستاده می شود. یا اینکه پیام های بی ربطی را از طریق sms یا آگهی برای افراد می فرستند و حتی ممکن است این پیامک ها برای هک کردن افراد ایجاد و فرستاده شود، پس نتیجه می گیریم این اقدامات بیشتر جنبه آزار و اذیت برای حجم بالایی از افراد را به دنبال دارد، تا اینکه بخواهند خدمات مفیدی را به آنها ارائه بدهند.

یا از روش های سئو کلاه سیاه مانند ریدایرکت های بی ربط در سایت استفاده می کنند یعنی زمانی که کاربران کلمه ایی را در گوگل سرچ می کنند ولی به صفحه ایی هدایت می شوند که هیچ ربطی با کلمه سرچ کرده آن ها ندارد. درواقع با ریدایرکت کردن کاربران با استفاده از چندین url و فرستاندن آن ها به چندین آدرس مختلف که قطعا دارای فریم هایی هم هستند انجام می گیرد، زیرا گوگل قادر به شناسایی این فریم ها نمی باشد ولی زمانی که متوجه بشود که سایت ها از این حقه استفاده کرده اند این اقدام را فعالیت اسپم شده می‌داند و حتما آن ها را جریمه خواهد کرد.

یک دیگر از راهای اسپم شدن سایت استفاده بیش اندازه از کلمات کلیدی است، نکته ایی که باید به آن توجه کنید چگالی کلمات کلیدی است یعنی شما باید با توجه به تعداد کلمات نوشته شده در متن خود، کلمه کلیدی را تکرار کنید زیرا تکرار غیرطبیعی و بیش اندازه سایت شما را اسپم می کند و نه تنها افزایش رتبه به دست نمی آورید بلکه شما مجبور به پرداخت پنالتی هم می شوید.

اگر شما تصمیم دارید که در سایت خود به صورت مکرر از تبلیغات کلیکی استفاده کنید که هیچ کاربرد خاص و مفیدی را برای کاربران و مخاطبان سایت ندارد و فقط می خواهید افزایش سرمایه داشته باشید سخت دراشتباهید

چون شما با این کار در حال اسپم کردن وب سایت خود هستید و نتیجه ایی جز جریمه شدن برای شما نخواهد داشت. استفاده کردن از صفحات DoorWay page یا صفحات درگاه، که اصلا صفحات مفیدی نیستند و جز تکنیک های کلاه سیاه به حساب می آید

هدف از ایجاد این صفحه درگاه این است که می خواهد به وسیله کلمات کلیدی رتیه سایت را افزایش بدهد در حالی که محتوای این صفحات هیچ ارزش و اعتباری را برای بازدیدکنندگان آن سایت ندارد و یک فعالیت اسپم شده می باشد و دارای معایب زیادی از جمله پایین آوردن سرعت اینترنت می باشد. صفحات درگاه معمولا به صورت دامنه های مجزا طراحی شده اند، به صورت ساده تر بگویئم مثلا: زمانی که کاربران کلمه کلیدی را در اینترنت سرچ می کنند درواقع لینک هایی را مشاهده می کنند که همگی مربوط به یک دامین هستند و موجب عدم رضایت کاربر می گردد زیرا موفق به پیدا کردن جواب خود نشده است ازطرفی گوگل با ایجاد الگوریتم هایی سخت در حال شناسایی و مبارزه کردن با این صفحات است و آن ها حذف می کند.

افرادی هستند که سایت هایی را فقط برای افزایش درآمد طراحی می کنند و هزینه و وقت زیادی را برای آن به کار نمی برند مثلا خیلی راحت و بدون زحمت و تلاش، مطالب خود را از سایت های دیگر کپی می کنند و در صفحات خود قرار می دهند به سایت های دیگر لینک خرید می دهند، از لینک ها و متن های پنهان استفاده می کنند در کل با انجام دادن این کارها جز سایت های اسپم شناخته می شود و حذف می شود

اسپم اسکور چیست ؟ spam score

شما می توانید وارد لینک زیر بشوید و از این طریق با ابزار spam score آشنا بشوید و از آن استفاده کنید

اسپم اکور ابزاری است که به وسیله آن می توانید از مشکلان سایت خود مانند محتوا و لینک های مخرب و غیره… باخبر بشوید در زمان استفاده از این ابزار می توانید لینک ب سایت خود یا صفحات را وارد کنید و بعد برای بررسی کردن روی گزینه search کلیک کنید البته توجه کنید اسپم اسکور به نشان دهنده این نیست که سایت شما اسپم شده است بلکه فقط می خواهید اطلاعاتی را در باره بک لینک های خود به دست بیاورید و حتی می توانید لیست زیر دامنه هایی را هم که به سایت شما لینک داده اند را ببینید شما می توانید منبع را مشخص کنید و از این طریق می توانید متوجه بشوید که آیا لینک های دریافتی اسپم هستند یا خیر

اگر امتیاز spsm score شما زیر30 درصد باشد مشکلی نداردولی زمانی که امتیازتان 60 درصد را رد می کند زنگ هشدار است و شما باید به فکر اصلاح کردن لینک ها باشید و حتی اگر لازم است خیلی از آن ها را بهتر است حذف کنید.

اهمیت اسپم اسکور در سئو سایت

اسپم اسکور یکی از معیارهایی است که باید به آن توجه کنید؛ چرا که دو اطلاعات مهم سئور محور را به شما ارائه می‌کند:

  • احتمال اسپم بودن سابدامین‌های شما
  • احتمال اسپم بودن بک‌لینک‌ها

هر دو مورد در رتبه گرفتن شما در نتایج گوگل اهمیت زیادی دارد. از یک سو باید صفحاتی داشته باشید که مشکوک به اسپم نباشند و از طرف دیگر بک‌ لینک‌ هم تاثیر زیادی در رسیدن به رتبه‌های برتر دارند. به همین دلیل اسپم اسکور اهمیت بسیار زیادی دارد. ضمن اینکه این امتیاز چارچوبی را در اختیار شما می‌گذارد که وضعیت اسپم‌بودن تک‌تک صفحات را نشان می‌دهد تا بدانید کدام صفحه ممکن است از سوی گوگل پنالتی شود.

9 مواردی که نشان دهنده اسپم شدن می باشند عبارتند از :

  1. اگر در سایت خود از دامنه هایی استفاده کنید که دارای اعداد و ارقام باشد یا اینکه خیلی طولانی باشد یک دامنه اسپم شده تلقی می گردد
  2. نصب نکردن و عدم استفاده از گوگل آنالیتکس
  3. عدم استفاده از پروتکل امنیتی https و قفل ssl سایت هایی که فاقد این امنیت باشند نشان دهنده این است که هیچ اهمیتی به اطلاعات شخصی کاربران خود نمی دهد و به زودی اسپم می شود.
  4. اگر رتبه بازدید وب سایت پایین باشد در دسته سایت های اسپم قرار خواهد گرفت
  5. عدم رعایت طول عنوان: سایت هایی که در هدینگ خود تیترهای خیلی طولانی یا خیلی کوتاه می نویسند اسپم می شوند
  6. یکی دیگر از موارد اسپم شدن سایت ها این است که توضیحات متا را یا خیلی کوتاه و نامفهوم می نویسند یا اینکه خیلی طولانی و بی ربط
  7. لینک ها باید برای جلوگیری از اسپم شدن سایتتنان حواستان به تعداد لینک ها باشد یعنی اینکه نباید تعداد لینک های خروجی بیش اندازه باشد یا اینکه خیلی کم باشد
  8. مورد بعدی این است که شما باید با توجه به میزان محتوایی مه دارید لینک خروجی ایجاد کنید گاهی این تناسب رعایت نمی شود و شما اسپم می شوید
  9. به یاد داشته باشید که برای جلوگیری از اسپم شدن حتما به شبکه های اجتماعی لینک بدهید تا نرخ بازدید خود را افزایش بدهید عدم این کار سایت شمارا اسپم می کند

اسپم اسکور چگونه محاسبه می‌شود؟

در واقع اسپم اسکور به وسیله الگوریتم‌های پیچیده‌ سایت MOZ محاسبه می‌شود. اما به صورت کلی محاسبه‌ اسپم اسکور سایت شما به این شکل است که با دیگر سایت‌های رقیب سنجیده می‌شود. سپس از سیگنال‌های خطرناکی که در گذشته سایت MOZ دریافت کرده و احتمال جریمه‌ شدن سایت شما توسط موتورهای جستجو مثل گوگل، به عددی از 100 می‌رسند که به آن عدد، اسپم اسکور می‌گویند.

معمولا این عدد را به صورت درصدی نشان می‌دهند. مثلا اگر اسپم اسکور سایت شما 7 از 100 یا به عبارتی 7 درصد باشد، به این معناست که 7 درصد ممکن است از سوی گوگل سایت شما جریمه شود. اگر اسپم اسکور سایت شما عددی بین 1 تا 30 درصد باشد، سایتتان مشکل خاصی ندارد و عملکرد آن خوب و قابل قبول است. اگر از 30 تا 60 درصد باشد، باید بیشتر مراقب سایت خود باشید، ولی می‌توان گفت که هنوز به مشکل خاصی برنخواهید خورد. اما اگر بالای 60 درصد باشد، وارد محدوده‌ی خطرناکی شده است و باید هرچه زودتر فکر راه‌حل برای سایت خود باشید تا این عدد را کاهش دهید.

سطوح اسپم اسکور:

  • 0 تا 4: سایت شما به عنوان سایت سالم در نظر گرفته می‌شود.
  • 5 تا 7: باید مراقب باشید، سایت شما ممکن است در معرض خطر قرار داشته باشد.
  • 8 تا 17: اسپم اسکور بالا و احتمال اسپم بودن سایت شما زیاد است. در این سطح، ممکن است با پنالتی‌های جدی از سوی موتورهای جستجو مواجه شوید.

موارد اسپم اسکور

گاهی ممکن است که سیگنال‌هایی از سمت سایت شما به گوگل و موتورهای جستجو ارسال شود. همین امر می‌تواند اسپم اسکور سایت شما را افزایش داده و در نتیجه از سمت گوگل جریمه شوید. با توجه به این موضوع کارشناسان و متخصصان سایتMOZ ، 27 علت رایجی که بیشتر اتفاق افتاده‌اند را معرفی کردند تا به راحتی و با بررسی آن‌ها بتوانید اسپم اسکور سایت خودتان را کاهش دهید و به بهبود کیفیت آن کمک کنید. در ادامه به معرفی و توضیح مختصری برای این 27 مورد خواهیم پرداخت.

تعداد کم صفحات

معمولا سایت‌های اسپم، تعداد صفحات پایینی دارند و این مورد اگر در سایت شما وجود دارد، سعی کنید به سرعت محتوا تولید کنید تا این مشکل را رفع کرده و گوگل شما را با سایت اسپم اشتباه نگیرد.

پسوند دامنه‌ مورد استفاده

در هنگام خرید دامنه حتما دقت کنید زیرا برخی از دامنه‌ها را گوگل به عنوان سایت‌های اسپم می‌شناسد و همین باعث افزایش اسپم اسکور سایت شما می‌شود. اگر پسوند دامنه‌ی شما یکی از موارد زیر است و اسپم اسکور بالایی هم دارید، برای تغییر آن اقدام کنید.

  • .rest
  • .buzz
  • .gq
  • .tk
  • .fit
  • .cf
  • .top
  • .ml
  • .work
  • .ga
  • .cc
  • .pl

طول نام دامنه

برای نام دامنه‌ی خود اسمی طولانی انتخاب نکنید وگرنه گوگل شما را با سایت‌های اسپم اشتباه می‌گیرد و درصد اسپم اسکور سایت شما را افزایش خواهد داد.

استفاده از اعداد در نام دامنه

ویژگی دیگری که در سایت‌های اسپم به وفور دیده می‌شود، استفاده از اعداد است. پس تا می‌توانید حضور اعداد را در نام دامنه‌ی خود کمرنگ کنید.

فونت‌های نامتعارف

سعی کنید تا حد امکان از فونت‌های معتبر و رایج استفاده کنید، زیرا اگر فونت مورد استفاده برای گوگل ناشناخته باشد، شما را اسپم تلقی می‌کند.

استفاده نکردن از گوگل آنالیتیکس

سایت‌های اسپم، از گوگل آنالیتیکس استفاده نمی‌کنند و اگر شما هم استفاده نکنید، مشابه آن‌ها خواهید بود.

تبلیغات دو کلیکی

استفاده از تبلیغات دو کلیکی ویژگی‌ای است که معمولا در سایت‌های اسپم یافت نمی‌شود و با استفاده از آن می‌توانید غیر اسپم بودن خود را به گوگل نشان دهید.

صفحه تماس با ما

سایت‌های اسپم اطلاعات تماس و راه ارتباطی در اختیار کاربران نمی‌گذارند. با قرار دادن این ویژگی در سایت خود به راحتی راه خود را از سایت‌های اسپم جدا کنید.

لینک دادن به لینکدین

سایت اسپمی را پیدا نخواهید کرد که به صفحه‌ای از لینکدین لینک داده باشد. لینک ندادن به آن هم از سوی گوگل یکی از موارد برای اسپم شناخته شدن و افزایش اسپم اسکور است.

آدرس ایمیل

سایت‌های اسپم، آدرس ایمیل در اختیار کاربران قرار نمی‌دهند.

استفاده از SSL

SSL به زبان ساده یعنی داشتن Https در ابتدای URL سایت شما که سایت‌های اسپم از آن بی‌بهره هستند و سیگنال مثبت و قابل اعتمادی برای گوگل محسوب می‌شود.

استفاده از کلمات کلیدی در تگ متا

استفاده‌ی بی‌رویه از کلمات کلیدی یکی از روش‌های قدیمی سئو است که اکنون منسوخ شده و سایتی که از آن روش استفاده کند، توسط گوگل اسپم شناخته خواهد شد.

رتبه بازدید سایت در Jumpshot

سایتی که بازدید پایینی در پنل این سایت داشته باشد، احتمال اسپم شناخته شدن آن هست.

Rel canonical

استفاده از تگ کنونیکال غیرمحلی نشانی از اسپم بودن سایت شماست.

طول تگ عنوان و تیتر H1

عنوان خیلی بلند یا خیلی کوتاه یکی دیگر از نشانه‌های اسپم بودن سایت و افزایش اسپم اسکور خواهد بود.

طول توضیحات متا

توضیحات متای طولانی یا کوتاه هم درست مثل عنوان از دیگر نشانه‌های اسپم بودن سایت شماست.

Favicon یا آیکون مرورگر

علاوه بر سایت‌های اسپم، اغلب سایت‌های غیر اسپم هم از این مورد استفاده نمی‌کنند. اما برای کاهش درصد اسپم اسکور می‌توانید به آن توجه کنید.

طول کلمات کلیدی

صفحات اسپم از کلمات کلیدی به عنوان تگ و با طول بالا استفاده می‌کنند.

Facebook tracking Pixel

هیچ سایت اسپمی این ویژگی را در خود ندارد و توجه به آن می‌تواند به راحتی اسپم اسکور شما را کاهش دهد.

میزان استفاده از لینک‌های خروجی

چیزی که در سایت‌های اسپم اتفاق می‌افتد، تعداد بسیار کم یا بسیار زیاد از لینک‌های خارجی درون یک صفحه از وب سایت است. اگر این ویژگی را در سایت خود می‌بینید باید منتظر افزایش اسپم اسکور سایت خود باشید.

بک لینک‌هایی که به دامنه‌ی شما داده شده است

برای سایت‌های اسپم این میزان به شکل قابل توجهی زیاد یا کم است.

تعداد لینک‌های خروجی نسبت به محتوا

در سایت‌های اسپم، مثلا در یک محتوای کوتاه چندین لینک خارجی استفاده شده است. پس اگر در محتواهای خود این مورد را انجام می‌دهید، آن را اصلاح کنید.

نامگذاری دامنه

در سایت‌های اسپم، دامنه‌ای با تکرار زیاد حروف می‌بینید که گوگل این سایت‌ها را اسپم تشخیص خواهد داد.

استفاده از سمبل‌ها و نشانه‌های دیگر در نام دامنه

اگر در نام دامنه‌ی خود علاوه بر اعداد و فونت ناشناخته، از سمبل هم استفاده کنید، باعث اسپم شناخته شدن سایت خود از سوی گوگل خواهید شد.

طول URLها

URL سایت‌های اسپم بسیار طولانی یا بسیار کوتاه است.

حضور کلمات مسموم

سایت‌های اسپم معمولا موضوعات اسپم هم در داخل سایت خود دارند و از آن استفاده می‌کنند. به کار بردن کلمات و اصطلاحات آن‌ها می‌تواند منجر به افزایش اسپم اسکور سایت شود.

استفاده از CPC در انکر تکست‌های لینک داخلی

سایت‌های اسپم با توجه به موضوع خود در کلماتی که در بخش قبل گفته شد، لینک سازی داخلی و خارجی می‌کنند که منجر به اسپم شناخته شدن سایت شما می‌شود.

7 راهکار برای کاهش اسپم اسکور

حالا که مفهوم اسپم اسکور را درک کردیم، به بررسی 7 راهکار مؤثر برای کاهش اسپم اسکور می‌پردازیم. این راهکارها می‌توانند به بهبود اعتبار سایت شما کمک کرده و از احتمال پنالتی شدن سایت جلوگیری کنند.

1. حذف بک‌لینک‌های نامعتبر و مشکوک

یکی از عوامل اصلی که می‌تواند اسپم اسکور سایت شما را افزایش دهد، بک‌لینک‌های نامعتبر و مشکوک است. این بک‌لینک‌ها معمولاً از سایت‌های کم‌کیفیت یا سایت‌های اسپم نشأت می‌گیرند. برای شناسایی این لینک‌ها می‌توانید از ابزارهای مختلفی مانند Moz، Ahrefs، و Google Search Console استفاده کنید.

پس از شناسایی بک‌لینک‌های مشکوک، دو راه پیش روی شماست:

  • حذف لینک‌ها: با مدیران سایت‌هایی که به شما لینک داده‌اند تماس بگیرید و درخواست حذف لینک را بکنید.
  • Disavow کردن: اگر امکان حذف لینک وجود ندارد، از ابزار Disavow در Google Search Console استفاده کنید تا به گوگل اعلام کنید که این لینک‌ها را در نظر نگیرد.

2. بهبود کیفیت محتوا

محتوای سایت شما نقش بسزایی در اسپم اسکور دارد. محتوای کپی، بی‌کیفیت یا بیش از حد بهینه‌شده می‌تواند باعث افزایش اسپم اسکور شود. بنابراین، باید اطمینان حاصل کنید که محتوای سایت شما اصیل، ارزشمند و به‌روز باشد. بهینه‌سازی محتوا برای کاربران و نه فقط برای موتورهای جستجو، بهترین راهکار است.

محتوای غنی از کلمات کلیدی نیز می‌تواند به عنوان اسپم شناخته شود. بنابراین، استفاده متعادل و طبیعی از کلمات کلیدی در محتوا اهمیت زیادی دارد. به جای تمرکز بر تعداد کلمات کلیدی، سعی کنید روی ایجاد محتوای کاربرپسند و باارزش تمرکز کنید.

3. اصلاح ساختار لینک‌سازی داخلی

ساختار لینک‌سازی داخلی نیز می‌تواند بر اسپم اسکور تأثیر بگذارد. لینک‌های شکسته یا لینک‌هایی که به صفحات بی‌ارزش یا بی‌ربط هدایت می‌شوند، می‌توانند به افزایش اسپم اسکور منجر شوند. بنابراین، لازم است که به طور منظم ساختار لینک‌سازی داخلی سایت خود را بررسی و لینک‌های مشکل‌دار را اصلاح کنید.

استفاده از انکر تکست‌های متنوع در لینک‌سازی داخلی نیز اهمیت دارد. انکر تکست‌های تکراری و غیرمتنوع می‌توانند به عنوان علامتی از اسپم بودن سایت شناخته شوند. تلاش کنید انکر تکست‌هایی با کلمات مختلف و متنوع استفاده کنید که به طور طبیعی با محتوای صفحه مرتبط باشند.

4. بررسی و بهبود نرخ بانس ریت (Bounce Rate)

نرخ بانس ریت بالا می‌تواند به عنوان نشانه‌ای از عدم کیفیت سایت شما باشد و در نهایت به افزایش اسپم اسکور منجر شود. برای کاهش بانس ریت، باید روی بهبود تجربه کاربری (UX) تمرکز کنید. این شامل:

  • طراحی رابط کاربری مناسب: سایت باید دارای طراحی کاربرپسند و واکنش‌گرا باشد.
  • سرعت بارگذاری صفحات: سرعت پایین سایت می‌تواند باعث افزایش نرخ بانس ریت شود.
  • محتوای مرتبط و جذاب: اطمینان حاصل کنید که محتوای شما با نیازهای کاربران همخوانی دارد.

ابزارهای تحلیلی مانند Google Analytics می‌توانند به شما کمک کنند تا دلایل بانس ریت بالا را شناسایی و رفع کنید.

5. بهینه‌سازی موبایل

در دنیای امروز، تعداد زیادی از کاربران از طریق دستگاه‌های موبایل به سایت‌ها دسترسی دارند. سایتی که برای موبایل بهینه نشده باشد، ممکن است به عنوان یک سایت اسپم تلقی شود. بنابراین، بهینه‌سازی سایت برای موبایل از اهمیت بالایی برخوردار است.

اطمینان حاصل کنید که سایت شما دارای طراحی واکنش‌گرا (Responsive Design) است و در تمام دستگاه‌ها به درستی نمایش داده می‌شود. همچنین، سرعت بارگذاری صفحات در موبایل نیز باید بهینه باشد تا تجربه کاربری بهتری فراهم شود.

6. استفاده از HTTPS

استفاده از پروتکل HTTPS یکی دیگر از عوامل مؤثر در کاهش اسپم اسکور است. گوگل به سایت‌هایی که از HTTPS استفاده می‌کنند، امتیاز بیشتری می‌دهد و سایت‌های بدون HTTPS ممکن است به عنوان سایت‌های اسپم یا ناامن تلقی شوند. این امر می‌تواند به افزایش اسپم اسکور سایت منجر شود.

با نصب گواهینامه SSL و استفاده از HTTPS، می‌توانید امنیت سایت خود را افزایش دهید و از تأثیرات منفی اسپم اسکور جلوگیری کنید.

7. نظارت منظم و استفاده از ابزارهای سئو

مهم‌ترین نکته برای مدیریت اسپم اسکور، نظارت منظم بر سایت و استفاده از ابزارهای سئو است. ابزارهایی مانند Moz، Ahrefs، SEMrush و Google Search Console به شما امکان می‌دهند تا به صورت دوره‌ای وضعیت سایت خود را بررسی کرده و از تغییرات اسپم اسکور مطلع شوید.

این ابزارها نه تنها به شناسایی مشکلات کمک می‌کنند، بلکه راهکارهایی برای بهبود و کاهش اسپم اسکور ارائه می‌دهند. استفاده منظم از این ابزارها می‌تواند به شما کمک کند تا همیشه در جریان وضعیت سایت خود باشید و اقدامات لازم را برای بهبود انجام دهید.

بک لینک اسپم چیست؟

لینک های اسپم به اندازه کل اینترنت قدمت دارند. اگر بخواهیم لینک های اسپم را در یک جمله تعریف کنیم، باید بگوییم لینک های بی کیفیتی که فقط به قصد گرفتن رتبه در سایت های دیگر قرار داده می شوند. بک لینک های اسپم شامل پست های وبلاگی و محتوای پست مهمان ضعیف، وبلاگ های تگ پستی، خرید بک لینک، مزرعه لینک، محتواهای ضعیف، بوکمارک ها و فروم های شبکه های اجتماعی و کامنت های وبلاگ هستند.

گوگل در چند سال گذشته، بسیار هوشمندتر شده است و اکنون بسیاری از این بک لینک های ناخواسته را نادیده می گیرد؛ به همین دلیل است که بک لینک های اسپمی که ذکر کردیم تقریبا هیچ اعتبار و ارزشی را منتقل نمی کنند.

تفاوت اصلی بک لینک خوب و بد در کیفیت وب سایتی است که آن لینک را قرار داده است. بعضی اوقات به راحتی می توانید بک لینک بد را پیدا کنید، گاهی اوقات باید خود وب سایت را بررسی کنید تا بفهمید که آیا بک لینک می تواند روی وب سایت شما تاثیر منفی بگذارد یا خیر. برای از بین بردن لینک های اسپم، شما در ابتدا باید این لینک های مخرب را شناسایی کنید و سپس با روش هایی که در ادامه معرفی میکنیم، آنها را از بین ببرید.

تعداد سایت های اسپم

مشاهده تمام سایت ها و فایل Disavow

جهت مشاهده لیست سایت های اسپم کلیک کنید.

براتون مفید بود؟

یک ستاره << >> پنج ستاره

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *