طراحی سایت

کسب درآمد دلاری از طراحی سایت

روش های کسب درآمد دلاری با طراحی سایت

این روزها یکی از ایده آل ترین روش‌های کسب درآمد، کسب درآمد دلاری از طریق همکاری با سایت‌ها و شرکت‌های خارجی است. در نگاه اول شاید این طور به نظر بیاید که کسب درآمد دلاری از داخل کشور با توجه به تحریم‌ها و موانع موجود، غیر ممکن است. اما این گونه نیست. راه‌های بسیاری برای دور زدن موانع و تحریم‌ها وجود دارد. از آن جایی که ارزش ارز رسمی کشور یعنی ریال نسبت به دلار بسیار پایین است، حتی کسب کمترین درآمد به دلار می‌تواند درآمد بسیار خوبی به تومان را نصیب شما کند. یکی از راه‌های اصلی و مرسوم آن، کسب درآمد دلاری با طراحی سایت یا از طریق طراحی وب است.

یکی از مزیت‌های همکاری با سایت‌های فریلنسری و کارفرمایان خارجی، این است که شما صرفاً بر اساس تجارب و رزومه‌ی خود قضاوت می‌شوید و کسی کاری به مدارک تحصیلی و دانشگاهی شما ندارد. بنابراین به راحتی می‌توانید با آموزش طراحی سایت مهارت‌های لازم را به دست بیاورید. یک رزومه قوی بسازید و با استفاده از این مهارت‌ها و تجربه های کسب شده، درآمد دلاری داشته باشید.

در این مقاله آموزشی سعی کرده‌ایم تا کمی بیشتر در مورد فریلنسری خصوصاً فریلنسرهای طراحی سایت توضیح بدهیم. همچنین میزان درآمد طراحان سایت در کشورهای خارجی را بررسی می‌کنیم که نشان می‌دهد که شما می‌توانید بالقوه چه میزان درآمد داشته باشید. سپس نیز سایت های مناسب برای کسب درآمد دلاری و روش های انتقال درآمد دلاری به کشور را بررسی می‌کنیم.

مراحل کسب درآمد دلاری از طراحی سایت

افرادی که تمایل دارند به درآمد ارزی از طریق ایجاب وب دست یابند؛ لازم است مراحلی را با موفقیت پشت سر بگذارند. اولین و مهم‌ترین مرحله یادگیری دانش و مهارت‌های ضروری در این زمینه است. برخورداری از دانش کافی و به دست آوردن تجربه، رشد و ترقی همیشگی را برای افراد به ارمغان می‌آورد. بدون تردید فرایند یادگیری و کسب مهارت و تجربه، یک پروسه بدون توقف و همیشگی است. در بخش زیر قصد داریم مراحل لازم برای تبدیل شدن به یک طراح و دولوپر وب حرفه‌ای و در نتیجه دستیابی به درآمد ارزی از طریق طراحی وبسایت را توضیح دهیم.

کسب درآمد ارزی با یادگیری زبان HTML

HTML خلاصه عبارت Hyper Text Markup Language و به معنی زبان نشانه گذاری اَبَر متن است. این زبان نشانه گذاری که پایه و اساس وب پیج‌ها است بسیار آسان و ساده می‌باشد. به طوری که می‌توانید آن را در مدت زمان کوتاهی یاد بگیرید. زبان HTML در ایجاد المان‌های مختلف صفحات وب مانند ساخت بدنه اصلی، ساختار کلی صفحه وب، عناوین، گذاشتن تگ‌ها و غیره کاربرد دارد. مزایای استفاده از این زبان شامل وجود کدهای آسان، امکان ایجاد آسان فرم‌های جذاب و زیباتر، کاهش نیاز به زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت، قابلیت ذخیره‌سازی آفلاین و دسترسی آسان به سایت‌ها می‌باشد.

کسب درآمد ارزی از طریق فراگیری زبان CSS

دومین گام مربوط به یادگیری و به‌کارگیری زبان نشانه گذاری CSS است. با استفاده از این زبان نشانه گذاری می‌توانید ظاهر صفحات سایت را زیبا سازید یا به عبارت دیگر به صفحات استایل دهید. برای مثال می‌توانید رنگ، فونت، چینش المان‌ها و لایه‌های سایت را استفاده از زبان CSS تغییر دهید. از مزایای زبان نشانه گذاری CSS می‌توان به صرفه جویی در زمان (مشخص نمودن جزئیات فقط برای یک مرتبه)، بارگذاری و لود سریع صفحات به علت استفاده از کد کمتر، سهولت در ایجاد تغییرات، برخورداری از سبک‌های درون خطی، بیرونی و داخلی و غیره اشاره کرد.

دستیابی به درآمد ارزی با یادگیری زبان Javascript

جاوا اسکریپت یکی از محبوب‌ترین زبان‌های سطح بالا در زمینه ایجاد سایت‌های داینامیک می‌باشد. اصلی‌ترین وظیفه این زبان بهبود تجربه کاربری و عناصر گرافیکی صفحات است. در صورت یادگیری این زبان می‌توانید به طراحی و ایجاد اپلیکیشن‌، دسکتاپ و بازی نیز بپردازید. این زبان شی گرا دارای مزایای بسیار زیادی می‌باشد که برجسته‌ترین آنها شامل ساختار، یادگیری و اجرای ساده، سرعت بالای اجرای کدها، سازگاری با زبان‌های برنامه نویسی معروف، وجود انجمن‌های پشتیبانی متعدد، کاهش بار سرور و به روزرسانی‌های منظم می‌باشد.

کسب درآمد دلاری با فراگیری زبان برنامه‌نویسی سمت سرور

به طور کلی، سایت‌هایی که طراحی می‌شوند باید بتوانند همه نیاز کاربران را برطرف سازند. این امر زمانی ممکن می‌شود که بین کاربر و سرور، ارتباطی صحیح ایجاد شود. این نیاز مهم را می‌توان از طریق یادگیری یکی از زبان‌های سمت سرور مانند زبان برنامه نویسی PHP برطرف سازید. منظور از زبان‌های سمت سرور، زبان‌های برنامه نویسی است که امکان اجرای کدهای آن روی سرور وجود دارد. زبان‌های برنامه نویسی مانند PHP و ASP و غیره نمونه‌ایی از زبان سمت سرور هستند که معمولا از آنها برای پیاده‌سازی و اجرای سایت‌های پویا استفاده می‌کنند. به این گونه که با ارائه اسکریپت‌های مشخص می‌توانید از کاربران اطلاعات بگیرد و بعد از پردازش دیتاها، موارد مورد نیاز کاربر را به آنها بازگردانید.

چگونه پروژه طراحی سایت بگیریم؟

از سایت‌های فریلنسری پروژه بین‌المللی بگیرید!

روش‌های مختلفی برای دریافت پروژه در مبحث کسب درآمد دلاری از طراحی سایت وجود دارد. سایت‌های زیادی مانند freelancer به شما این امکان را می‌دهند که به آن‌ها مراجعه کرده، در آن‌ها ثبت‌نام نموده و پروژه گرفته و درآمد خود را به‌صورت دلاری از طریق پی پال دریافت کنید.

(البته این وب‌سایت در ابتدای کار می‌تواند مناسب شما باشد. در غیر این صورت و در سطوح حرفه‌ای‌تر می‌توانید وارد فاز اجرایی جدید برای کسب درآمد دلاری از طراحی سایت در ایران شوید.) البته این افتتاح حساب دردسرهای خاص خود را خواهد داشت و لازم است شخصی در خارج از کشور این کار را برای شما انجام دهد.

برقراری شبکه بین‌المللی

شما می‌توانید از طریق شبکه‌های اجتماعی مانند LinkedIn و Twitter با مشتریان بین‌المللی ارتباط برقرار کنید. برای این کار، شما باید بفهمید چه نوع محتوایی که می‌تواند به شما در برقراری ارتباط با افرادی که ممکن است به خدمات شما نیاز داشته باشند، کمک کند.

ایجاد وبسایت شخصی

اگر شما یک طراح وب یا برنامه‌نویس هستید، وبسایت شخصی می‌تواند یک رزومه زنده باشد که نشان می‌دهد شما چه می‌توانید بکنید. با ایجاد یک وبسایت حرفه‌ای و جذاب، شما می‌توانید توانایی‌ها و تجربیات خود را به مشتریان بین‌المللی نشان دهید. همچنین، می‌توانید مطالب مرتبط با کار خود را در وبلاگ خود منتشر کنید تا مهارت‌ها و دانش خود را نشان دهید.

شرکت در گروه‌ها و انجمن‌های بین‌المللی

شرکت در گروه‌های مرتبط با طراحی وب در LinkedIn یا انجمن‌های بین‌المللی مانند Stack Overflow و Github می‌تواند بسیار مفید باشد. این فضاها امکان ایجاد روابط حرفه‌ای را فراهم می‌کنند و می‌توانند منجر به فرصت‌های شغلی بشوند.

ارائه خدمات به شرکت‌های بزرگ

شرکت‌های بزرگ مانند Google، Amazon و Facebook اغلب به دنبال طراحان و برنامه‌نویسان مستقل هستند که بتوانند در پروژه‌های مختلف کمک کنند. با توجه به اینکه این شرکت‌ها اغلب در سطح بین‌المللی فعالیت می‌کنند، این یک راه خوب برای کسب درآمد دلاری است.

معرفی خود به شرکت‌های خارجی

شما می‌توانید به شرکت‌های خارجی که به نظر شما ممکن است به خدمات شما نیاز داشته باشند، معرفی خود را ارسال کنید. این می‌تواند یک ایمیل ساده باشد که در آن خدماتی که می‌توانید ارائه دهید، تجربیات و مهارت‌های خود را توضیح می‌دهید.

تخصص های لازم جهت کسب درآمد دلاری با طراحی سایت در کشورهای خارجی

برای این که بتوانید به یک فریلنسر موفق تبدیل شوید و درآمد خوب و چشمگیری از طراحی سایت در کشورهای خارجی به دست بیاورید، به چند دسته مختلف مهارت احتیاج دارید. طبعاً برنامه نویسی و مهارت‌های مربوط به کدنویسی در صدر قرار دارد. اما محدود به این ها نمی‌شود و شما به مهارت‌های دیگری نیز احتیاج دارید که در ادامه همه آن ها را ذکر می‌کنیم. این‌ها مهارت‌هایی هستند که برای کسب درآمد با طراحی سایت به آن‌ها احتیاج دارید.

مهارت‌های مربوط به کدنویسی و برنامه نویسی

به طور قطع اولین مهارتی که برای یک طراح سایت مورد پرسش قرار می‌گیرد، مهارت مربوط به کدنویسی و برنامه نویسی است. یک طراح وب باید بر زبان‌های برنامه نویسی وب مثل HTML، CSS و جاوا اسکریپت تسلط کامل داشته باشد. راه های زیادی برای یادگیری این زبان ها وجود دارد. از جمله شرکت در کورس‌های آنلاین و کلاس‌های حضوری. حتی اگر در برنامه نویسی بسیار مبتدی نیز باشید و بخواهید از صفر شروع کنید هم کورس های مناسب شما وجود دارد.
برای شروع می‌توانید به یک دانش عمومی در زمینه HTML و CSS و همچنین وردپرس دست پیدا کنید و به فعالیت‌های فریلنس در این زمینه بپردازید. بسیاری از فریلنسرهای طراحی سایت کار خود را از آموزش وردپرس آغاز می‌کنند و سپس پله‌های بعدی را طی می‌کنند.

مهارت‌های مربوط به کسب و کار

یکی از اشتباهات بزرگ فریلنسرهای طراحی سایت این است که به آن به عنوان یک کسب و کار برای خود نگاه نمی‌کنند. اما واقعیت این است که شما به عنوان یک فریلنسر در حال راه‌اندازی یک کسب و کار برای خود هستید و برای این که بتوانید کسب و کار موفقی داشته باشید، باید مهارت‌های لازم و مربوط به آن را نیز کسب کنید. مهارت هایی مثل بازاریابی، برندسازی، قیمت گذاری صحیح، مذاکره، شبکه سازی و مواردی دیگر از این قبیل.
به خاطر داشته باشید که این کسب و کار متعلق به شماست و شما تنها کارمند آن هستید. بنابراین تمام کارهای مدیریتی مربوط به آن را خودتان باید انجام دهید و خودتان مسئولیت آن‌ها را بر عهده دارید.

تسلط به زبان انگلیسی

شما برای مذاکره و صحبت با مشتریان خارجی به طور قطع باید به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید و هیچ استثنایی در آن وجود ندارد. بدون دانستن زبان انگلیسی، اساساً نمی‌توانید هیچ گونه همکاری با سایت‌ها و مشتریان خارجی آغاز کنید. ممکن است شما از قبل بر زبان انگلیسی تسلط داشته باشید و در این صورت دیگر مشکلی وجود ندارد. اما اگر این طور نیست، حتماً باید مهارت زبان انگلیسی خود را ارتقا دهید.

براتون مفید بود؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *