امور گرافیکی

سایز استاندارد کارت ویزیت + طراحی کارت ویزیت

کارت ویزیت یکی از بهترین و راحت ترین روش ها برای تبلیغ هر کسب و کار و شرکتی به حساب می آید. در طول روز بارها با انواع مختلفی از کارت های ویزیت شرکت ها و برند ها روبرو می شویم. ممکن است شما نیز بخواهید برای کسب و کار خود کارت ویزیت طراحی کنید، اما ندانید طراحی کارت ویزیت طبق چه اصولی طراحی می شود.
در این مطلب اطلاعاتی را در مورد سایز استاندارد کارت ویزیت و طراحی آن ها در خدمت شما قرار می دهیم. تا انتها با دایری لن همراه شوید.

سایز استاندارد کارت ویزیت

برای کارت ویزیت، سایز مشخصی وجود ندارد. کارت ویزیت در انواع اشکال دایره‌ای، مربعی، مستطیلی، مثلثی، پروانه‌ای، دورگرد و… بسته به سلیقه و نظر مشتری چاپ می‌شود. سایز معمول و پر استفاده‌ای که برای هر کدام از این نوع کارت‌ها در نظر گرفته می‌شود، به شرح زیر است:

سایز استاندارد کارت ویزیت دورگرد

قسمت گوشه این نوع کارت ویزیت، به جای اینکه تیز و 90 درجه باشد، به صورت هلالی برش داده می‌شود و قسمت تیزی آن با یک انحنای ملایم جایگزین می‌شود. کارت ویزیت دورگرد به دلیل شکل خاص و زیبایی که دارد، معمولا مورد استقبال افراد زیادی قرار می‌گیرد. سایز این نوع کارت معمولا 5.8 در 5.5 در نظر گرفته می‌شود.

کارت ویزیت مستطیلی

کارت ویزیت مستطیلی رایج‌ترین و پرکاربرد‌ترین نوع کارت ویزیت است که نه تنها در کشور ایران، بلکه در تمام دنیا محبوب می‌باشد و اکثر افراد ترجیح می‌دهند شکل سنتی کارت ویزیت که همان مستطیلی است را انتخاب نمایند. سایز رایج و معمول کارت ویزیت مستطیلی 8.5 در 4.8 است. البته، این کارت در ابعاد 8.5 در 5.5 نیز به وفور چاپ می‌شود.

ابعاد کارت ویزیت مربع

کارت‌های ویزیت مربعی توانسته‌اند در سال‌های اخیر، طرفداران زیادی پیدا کنند. این کارت ویزیت‌ها معمولا حاوی نام و لوگوی برند و یک بارکد هستند که با اسکن بارکد توسط گوشی و جستجوی آن، می‌توانید در اینترنت به اطلاعات شرکت یا محصول دسترسی داشته باشید.

هزینه چاپ کارت ویزیت مربعی بیشتر از هر چیزی به نوع کاغذ و نوع روکش آن بستگی دارد. در کشور ایران، هر نوع روکش کارت ویزیت مربعی دارای اندازه منحصر به فرد خود است. کارت ویزیت مربعی از نظر نوع روکش و اندازه، به دو دسته تقسیم‌بندی می‌شود:

  • روکش لمینت: روکش لمینت 150 میکرون مات یا براق که وزن تقریبی 300 گرمی دارد، در دو طرف کاغذ کارت ویزیت قرار گرفته و پرس می‌شود. این کارت‌ها در اندازه‌های تقریبی 5.5 در 5.5 چاپ می‌شوند.
  • روکش سلفون: سلفون نوعی روکش تقریبا مات است که سطح روی کارت ویزیت را می‌پوشاند. کارت‌های با روکش سلفون در اندازه تقریبی 5.9 در 5.6 چاپ می‌شوند.

کارت ویزیت مدل پروانه ای

کارت ویزیت مدل پروانه‌ای یکی از جدید‌ترین مدل‌های کارت ویزیت است که به دلیل شکل برش خاص و زیبای آن که شبیه به بال‌های پروانه است، می‌تواند گزینه‌ای عالی برای معرفی برند و محصول شما به حساب آید. در واقع، کارت ویزیت مدل پروانه‌ای همان کارت ویزیت مستطیلی است که در اواسط هر ضلع، برش و تورفتگی در آن دیده می‌شود.ابعاد استاندارد برای این نوع کارت 8.5 در 5.5 است.

کارت ویزیت دایره‌ای

کارت ویزیت دایره‌ای هم یکی از انواع کارت ویزیت است که در طی چند سال اخیر، معرفی و استفاده شده است. ابعاد این نوع کارت، بر اساس قطر آن مشخص می‌شود. برای کارت ویزیت دایره‌ای، 4 قطر رایج در نظر گرفته شده است که عبارتند از 3، 4، 5.5 و 7.5 سانتی‎متر.

سایز طراحی کارت ویزیت

یکی از مواردی که در زمان طراحی می‌بایست به آن توجه نمود، سایز کارت ویزیت است. با توجه به شکل و سایز کارت‌ها، می‌توان طرح‌های مختلفی را پیاده‌سازی کرد. برای این منظور، اغلب طراحان از جدول ابعادی که مربوط به طراحی کارت ویزیت است، استفاده کرده و طرح‌های خود را اعمال می‌کنند. جدول سایز طراحی کارت ویزیت به شرح زیر است:

کارت ویزیت مربعی: ابعاد 6 در 6 یا 6.5 در 7 یا 5.5 در 5. 5 یا 5.9 در 6.9
کارت ویزیت مستطیلی: ابعاد 9 در 6 یا 8.5 در 4. 8 یا 8.5 در 5.5
کارت ویزیت دورگرد: ابعاد 9 در 6 یا 8.5 در 5.5
کارت ویزیت پروانه‌ای: ابعاد 9 در 6 یا 8.5 در 5.5
کارت ویزیت دایره‌ای: قطرهای 3.5، 4.5، 6، 3.8، 4، 5.5، 7.5

چنانچه مشتری ابعاد دیگری برای کارت ویزیت خود در نظر داشته باشد، می‌توان ابعاد را به دلخواه او تغییر دارد.

جهت طراحی کارت ویزیت کافیست با مشاورین دایری لن در تماس (02166720986) باشید.

سایز فونت کارت ویزیت در فتوشاپ

سایز فونت کارت ویزیت می بایست کوچک‌تر از 6pt نباشد در غیر این صورت به علت کوچکی بیش از اندازه خوانده نمی شود. البته برخی از کارت ویزیت ها از لحاظ اندازه با هم تفاوت بسیاری دارد که متناسب با آن سایز فونت می تواند بیشتر شود.

هنگامی که کارت ویزیت در دست قرار می گیرد کلمات و جملات شما باید بدون دردسر خوانده شوند و مشتری نباید برای خواندن کلمات به سختی بخورد. کارت ویزیت را در محیط فتوشاپ ارزیابی نکنید و بهتر است که آن را در دست بگیرید و به صورت فیزیکی آن را لمس کنید.

سایز کارت ویزیت در کورل و ایلوستریتور

سایز کارت ویزیت در کورل و ایلوستریتور نیز مانند فتوشاپ می باشد. البته به علت کدینگ های متفاوت رنگ ها ممکن است در چاپ کارت ویزیت شاهد اختلافی جزئی میان رنگ های به چاپ رسیده باشیم.

همچنین رنگ بندی چاپ آفست و دیجیتال و همچنین نوع کاغذ به کاررفته و نیز می تواند بر تغییر جزئی رنگ ها هنگام چاپ تاثیر گذار باشد.

در حالت کلی سایز کارت ویزیت در کورل و ایلوستریتور تفاوت آنچنانی ندارد و اگر طراحی خود را با دقت انجام دهید به هیچ مشکلی نمی خورید و می توانید کارت خود را چاپ کنید.

اندازه کارت ویزیت به پیکسل

به طر معمول راهی نیست که به توان اندازه کارت ویزیت به پیکسل را به صورت دقیق تشخیص داد اما یکی از بهترین راه ها برای انجام این کار این است که ابتدا استاندارد مورد نظر خود را در قالب بک پروژه در فتوشاپ باز کنید.

به طور مثال ما یک پروژه با اندازه 850 در 480 و رزولیشن 300 ایجاد می کنیم و طراحی های دلخواه را روی آن پیاده سازی می نماییم.

هنگام خروجی گرفتن عکس از این تصویر می توان نسبت دقیق ابعاد انتخاب شده را هنگام تغییر ابعاد از زیاد به کوچک و یا بلعکس در آورد.

در صورتی که می خواهید خودتان اقدام به طراحی کارت ویزیت در فتوشاپ نمایید بهتر است به موارد ذکر شده دقت نمایید. سپس یک فایل psd به همراه نام فونت های استفاده شده و همچنین یک تصویر png از پروژه خود برای واتساپ شماره های دایری لن ارسال نمایید تا با دریافت جزئیات بیشتر از مراحل قیمت پروژه با شما تماس گرفته شود.

حاشیه امن کارت ویزیت

یکی از مهم ترین نکاتی که در طراحی کارت ویزیت ها رعایت می شود حاشیه امن است ، حاشیه امن در واقع مقدار فاصله ای است که باعث می شود در مرحله بریدن ، صدمه ای به محتوای اصلی کارت ویزیت وارد نشود.

اندازه گیری اینکه چقدر حاشیه کافی است کاملا بستگی به سایز و اندازه کارت شما دارد ، متناسب با آن بیشتر و یا کمتر می شود.

برای مثال اگر شما کارت ویزیتی در اندازه های ۹ و ۶ را در دست طراحی دارید ، باید به صورت تقرینی اندازه ۸.۵ و ۵.۵ را در نظر بگیرید.

این اندازه ها بسیار اهمیت دارند توجه داشته باشید که در برخی از طراحی ها ، در نظر نگرفتن این نکات ریز می تواند بسیار بد باشد و یا به صورت کلی پروژه را بهم بریزد.

براتون مفید بود؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *