پشتیبانی فنی سایت

نحوه تغییر قالب وردپرس در دیتابیس از طریق phpMyAdmin

چرا و چه زمانی شما نیاز به استفاده از phpMyAdmin دارید؟

به صورت معمول، ساده‌ترین راه برای تغییر پوسته وردپرس شما این است که در پیشخوان وردپرس از قسمت نمایش » پوسته ها اقدام کنید. با این حال گاهی اوقات یک خطا وردپرس می تواند صفحه مدیریت وب سایت شما را غیرقابل دسترس کند.

اگر شما نمی توانید وارد سایت خود شوید، امن ترین راه بازیابی سایت شما با بازگرداندن نسخه پشتیبان است که اگر خودتان هم آن را ندارید امکان دارد که شرکت میزبانی شما آن را داشته باشد. و یا اینکه یک نسخه پشتیبان تهیه کنید و تمام قالب های وردپرس را از wp-content / themes بجز قالب وردپرس پیش فرض حذف کنید تا تم وردپرس پیش فرض به صورت خودکار برای سایت شما فعال شود.

با هر دوش روش بالا شما به منطقه مدیریت وردپرس دسترسی خواهید داشت و می توانید قالب وردپرس را تغییر دهید.

با این حال اگر شما یک نسخه پشتیبان ندارید و نمی خواهید به قالب پیش فرض بازگردید، می توانید با استفاده از phpMyAdmin قالب خود را به قالب وردپرس مدنظرتان تغییر دهید.

به این ترتیب، نگاهی به نحوه تغییر تم وردپرس از طریق phpMyAdmin می اندازیم.

تغییر قالب وردپرس از طریق phpMyAdmin

این روش به شما این امکان را می دهد تا با تغییر اطلاعات در پایگاه داده وردپرس قالب وردپرس مدنظر را فعال کنید. برای این کار باید قالب وردپرس مدنظر در وب سایت شما نصب شود.

شما باید وارد هاست خود شوید و به قسمت wp-content / themes مراجعه کنید و در اینجا شما تمام قالب وردپرس هایی که نصب شده است را مشاهده خواهید کرد.

نکته: نام پوشه قالب وردپرسی را که میخواهید تغییر دهید، در جایی یادداشت کنید. شما در مرحله بعدی به آن نیاز خواهید داشت.

اگر قالبی که میخواهید تغییر دهید در وبسایت شما نصب نشده است، ه راحتی می توانید در همانصفحه بالا بر روی Upload کلیک کنید و قالب وردپرس مدنظرتان را آپلود کنید.

پس از اطمینان از اینکه قالب مورد نظر شما در وب سایت شما نصب شده است، اکنون می توانید تم وردپرس را از طریق phpMyAdmin تغییر دهید.

اول، شما باید به داشبورد cPanel حساب وردپرس خود بروید. بعد، به قسمت پایگاه داده بروید و سپس روی phpMyAdmin کلیک کنید.

زمانی که شما در phpMyAdmin هستید، لیستی از پایگاه های داده ها را در سمت چپ صفحه نمایش خواهید دید. شما باید بر روی پایگاه داده مربوط به سایت خود کلیک کنید.

پس از آن لیست جداول پایگاه داده را مشاهده خواهید کرد و شما باید بر روی جدول wp_options کلیک کنید تا آن باز شود.

بعد از باز کردن جدول wp_options، شما باید به پایین صفحه بروید و ردیف ‘template’ و ‘stylesheet’ را پیدا کنید. بعد، روی دکمه Edit در کنار ردیف قالب کلیک کنید.

با این کار ویرایشگر ردیف باز می شود که در آن شما نیاز به تغییر مقدار فیلد option_value دارید و باید مقدار آن را به نام قالب وردپرس مدنظرتان که می خواهید فعال شود تغییر دهید. این معمولا همان نام پوشه در قسمت / wp-content / themes / folder است.

حالا شما باید بر روی دکمه “GO” کلیک کنید تا تغییرات شما ذخیره شود. حالا این فرایند را برای فیلد stylesheet نیز تکرار کنید و برای آن هم نام قالب وردپرس مدنظر را وارد کنید.

براتون مفید بود؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *