پشتیبانی فنی سایت

آموزش آپدیت دستی وردپرس + بروزرسانی دستی WordPress

چرا باید همیشه وردپرس را به‌روز کنیم؟

بنا بر تحقیقات امنیتی که توسط تیم وردپرس ارائه شده است، نشان می‌دهد اکثر وب‌سایت‌های وردپرسی که هک می‌شوند به علت قدیمی بودن افزونه‌ها یا قالب­ها بوده و یا اینکه هسته­ی اصلی سایت آپدیت نمی‌باشد.

همان طور که می­دانید وردپرس به طور فعال توسط توسعه دهندگان از سراسر جهان در حال پیشرفت، آپدیت و نگهداری است. که این ویژگی باعث شده است روزبه‌روز بر طرفداران این سیستم مدیریت محتوا افزوده شود.

توسعه دهندگان مجموعه، با بررسی هر نسخه، باگ ها و خطاهایی را پیدا و برطرف کرده، ویژگی‌های جدیدی اضافه می کنند و آسیب پذیری های امنیتی را به طور منظم دنبال کرده و به حداقل می‌رسانند. این تغییرات سپس در نسخه جدید وردپرس منتشر می شود. که هر کابری می‌تواند به عنوان یک نسخه آپدیت شده و کامل آن را تهیه کند.

گاهی اوقات این امکان وجود دارد که اگر حجم نسخه­ ی جدید، زیاد نباشد، وردپرس به طور خودکار به‌روز شود. اما در غیر این صورت شما باید خودتان به‌روزرسانی را به صورت دستی و از طریق هاست انجام دهید.

به‌روزرسانی وب سایت وردپرسی شما مهم است زیرا این اطمینان را می‌دهد که وب سایت دارای آخرین آیتم های امنیتی، جدیدترین ویژگی‌ها و بهترین سرعت و عملکرد است.

اکنون که با اهمیت این موضوع آشنا شدید، وقت آن است که وردپرس خود را به آخرین نسخه آپدیت کنید.

آموزش نحوه بروزرسانی یا آپدیت وردپرس

بروزرسانی وردپرس به دو روش زیر امکان‌پذیر خواهد بود

به‌روزرسانی خودکار و اتوماتیک وردپرس

بروزرسانی خودکار وردپرس رایج ترین روش کاربران برای به روزرسانی است تنها کافی است دو مرحله زیر را انجام دهید.

برای آپدیت خودکار وردپرس، ابتدا وارد پیشخوان وردپرس شوید و سپس با مشاهده پیغام زیر گزینه لطفا هم اکنون بروزرسانی کنید را بزنید.

در این مرحله دکمه “بروزرسانی کنید” را بزنید تا وردپرس به صورت خودکار آپدیت شود.

به همین راحتی و با چند کلیک می توانید وردپرس را از طریق پیشخوان آپدیت کنید.

به‌روزرسانی دستی وردپرس

برای به‌روزرسانی وردپرس کمی پیچیده هستش و برای انجام اون باید وارد File Manager هاست شده و به صورت دستی اقدام به جایگزین کردن فایل‌هایی که برای وردپرس لازم هستند بپردازید. قبل از هرگونه تغییر در به‌روزرسانی دستی وردپرس باید یک بک‌آپ از هاست و دیتابیس خودتون تهیه کنید. بهترین راهکاری که برای بک آپ میتونید استفاده کنید تهیه یک فول بک‌آپ از هاست سی پنل هستش اگر با نحوه بک آپ گیری در هاست سی پنل آشنایی ندارید میتونید تا با استفاده از مقاله نحوه تهیه فول بک‌آپ از هاست سی پنل اقدام به تهیه یک بک آپ و فایل پشتیبان کامل از هاست خودتون اقدام کنید. بعد از اینکه بک آپ خودتون را تهیه کردید لازمه تا به آدرس رسمی وبسایت وردپرس مراجعه کنید و جدیدترین نسخه وردپرس را دانلود کنید. برای این منظور اگر سایت شما فارسی هستش به آدرس https://fa.wordpress.org مراجعه کرده و مشابه تصویر زیر آخرین نسخه وردپرس را از اونجا دانلود کنید.

حالا که وردپرس را دانلود کردید فایل فشرده را باز کرده و پس از ورود به پوشه wordpress پوشه wp-content را از داخل اون حذف کنید، بعد از اینکه این پوشه را از اون حذف کردید مطمئن بشید که دو فایل دیگه با نام‌های htaccess. و wp-config.php در اون وجود نداشته باشند. حالا که مطمئن شدید تا این سه مورد یعنی پوشه wp-content، فایل htaccess. و فایل wp-config.php در فایل فشرده وجود ندارند مجددا فایلها و پوشه هایی که داخل پوشه wordpress هستند رو به حالت ZIP. تبدیل کنید و سپس این فایل فشرده را که فاقد این سه فایل هستند در مسیری از هاست که وردپرس نصب شده است آپلود کنید.

به‌روزرسانی دستی وردپرس در هاست

بنابراین وارد هاست خودتون در سی پنل و یا دایرکت ادمین شده و به File Manager هاست مراجعه کنید. برای ورود به فایل منیجر در هاست سی پنل مشابه تصویر زیر در صفحه اصلی هاست روی گزینه File manager کلیک کنید و سپس در صفحه ای که براتون باز میشه به مسیر public_html مراجعه کنید تا به مسیر صفحه اصلی سایت که وردپرس در اون نصب هست مراجعه کنید و اقدام به آپلود فایل های وردپرس در اون کنید.

حالا که وارد مسیری که وردپرس در اون نصب شده شدید مشابه تصویر زیر فایل و پوشه های وردپرس را مشاهده خواهید کرد که باید اونها را به نسخه جدید آپدیت کنید، بنابراین روی دکمه Upload که در بالای صفحه قرار داره کلیک کنید تا فایل وردپرس که در حالت فشرده اون را دانلود کردید و سه فایل و پوشه گفته شده را از اون حذف کردید را در این مسیر آپلود کنید.

بعد از اینکه وارد صفحه آپلود در هاست سی پنل شدید مشابه تصویر زیر اقدام به آپلود فایل فشرده وردپرس در اون کنید و بعد از اینکه فایل شما به صورت کامل آپلود شد به مسیر public_html مراجعه کرده و فایل را از حالت فشرده خارج کنید. برای این منظور روی فایل مورد نظر راست کلیک کرده و گزینه Extract رو انتخاب کنید.

بعد از انتخاب گزینه Extract پنجره زیر برای شما باز شده و از شما میخواد تا مسیر مورد نظر برای خروج فایل فشرده را انتخاب کنید که نیازی نیست کاری انجام بدین و در همین مسیر public_html اونو از حالت فشرده باید خارج کنید، پس روی دکمه Extract Files کلیک کنید.

در این مرحله فایل های جدید وردپرس با فایل های قدیمی جایگزین شده و سایت شما به نسخه جدید آپدیت خواهد شد. حالا اگر به آدرس /wp-admin/ وارد بشید و بخواهید تا به پیشخوان وردپرس دسترسی داشته باشید از شما میخواد تا نام کاربری و رمز خودتون را وارد کنید، در این مرحله کافیه تا رمز و نام کاربری را وارد کرده و به پیشخوان وردپرس وارد شده و از نسخه جدید وردپرس لذت ببرید.

براتون مفید بود؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *